Pribasa Sunda Dari A-Z

Pribasa Sunda Dari A-Z

Adam lali tapél : Poho ka baraya jeung poho ka lemah cai. Adat kakurung ku iga : Adat nu hésé digantina. Adéan ku kuda beureum : Beungha...